A Minden Nap Könyv arról kérdezett, milyen tanácsokat adnék kezdő íróknak.

A szerzői oldaladon és a Líra őszi kampányához kapcsolódó videóban is írsz, beszélsz arról, hogy a művészet tulajdonképpen ugyanolyan mesterség, mint bármely más szakma. Ezek szerint, bárkiből lehet író? Ha valaki, így dönt, honnan, milyen forrásból sajátíthatja el a megfelelő fogásokat? Sokféleképpen edzheti magát, aki írni akar. Jó megfigyelőnek kell lenni, és érdemes tanulmányozni más írókat. … More A Minden Nap Könyv arról kérdezett, milyen tanácsokat adnék kezdő íróknak.

Mária Terézia jelenet (részlet a Magyar Nátha című előadásból)

Írta: Fehér Boldizsár, Fehér Gáspár, Litkai Gergely MÁRIA TERÉZIA (hatalmas, abroncsos szoknyában) a trónján ül egy asztal mellett. Az asztalon egy baba hever. Az asztalnál egy TITKÁR áll, aki épp valamilyen papírt mutat Mária Teréziának. Az asztal mellett a földön HABSBURG-LOTHARINGIAI MÁRIA ERZSÉBET FŐHERCEGNŐ (6 éves kislány, de tömött bajsza van) játszik valamivel. TITKÁR Itt … More Mária Terézia jelenet (részlet a Magyar Nátha című előadásból)

A borító

A Vak majom borítóját Horváth Tamás tervezte. Én imádom, remélem ti is. Összesen négy tervet készített, amelyekből végül választottunk:                             Ha más munkáira is kíváncsiak vagytok, akkor látogassatok el valamelyik honlapjára: http://www.notwo.org http://tumblr.notwo.org